Spotrepair

Heb je klein schade aan je auto? Kies dan niet voor de traditionele schadeherstelmogelijkheden maar ga voor spotrepair. De schadeherstellers van Arents schadeherstel herstellen kleine schade door middel van spotrepair op locatieOp locatie wil zeggen dat we spotrepair aan huis maar ook op bijvoorbeeld bedrijventerreinen uitvoeren.

Wat is een spotrepair?

Bij een spotrepair wordt door een schadehersteller in plaats van de complete auto, slechts het beschadigde onderdeel van de auto herstelt. Je moet denken aan het herstellen van kleine lakschades en/of kunststof bumpers.

Spotrepair is een efficiënte en effectieve manier van schadeherstel. Het herstellen van het beschadigde onderdelen gebeurd in drie fases:

    • schuren
    • poetsen
    • lakherstel en detailing

De schadeherstellers van Arents Schadeherstel verrichten spotrepair op locatieOm deze reden zijn de kosten een stug lager en bespaar je op de reparatie. Lees meer over de kosten bij spotrepair prijzen.

Spotrepair op locatie - Repareren - Arents Schadeherstel
Spotrepair op locatie - Krassen - Arents Schadeherstel
Spotrepair op locatie - Krasvrij - Arents Schadeherstel

Spotrepair op locatie

Spotrepair verrichten onze schadeherstellers altijd op locatie. Met Spotrepair op locatie schuren en spuiten we je auto aan huis of op een bedrijventerrein wanneer het jou uitkomt. Je hebt je auto altijd dezelfde dag schadevrij terug. 

Spotrepair op locatie
Schuren Schuren.
Poetsen Poetsen.
Spotrepair prijzen Op locatie herstellen scheelt aanzienlijk in tijd en kosten.
Lakherstel en detailing Lakherstel en detailing.
Wanneer is spotrepair mogelijk
Wanneer is spotrepair als schadeherstel mogelijk
Resultaat van spotrepair

Wanneer is spotrepair mogelijk?

Als de krassen en/of deuken van je auto passen binnen een A4-tje, kunnen onze klein schade specialisten door middel van spotrepair de schade voor je herstellen.

Twijfel je of de schade van je voertuig binnen bovenstaande norm valt? Onze schadeherstellers kunnen op basis van een digitale foto snel vaststellen of de krassen en/of deuken binnen de norm vallen.

Spotrepair prijzen

De schadeherstellers van Arents Schadeherstel kunnen krassen en/of deuken die binnen een A4-tje passen door middel van spotrepair plaatselijk herstellen. Doordat we op locatie komen, kunnen we de kosten laag houden.

Kosten spotrepair

Hoe voordelig is deze vorm van schadeherstel? De spotrepair prijzen zijn afhankelijk van de situatie. Wat voor soort lak heb je, wat voor auto rijd je, is het lakschade of schade aan de kunststof bumper, en hoe groot is de schade? Wij van Arents Schadeherstel weten na een belletje en/of mailtje (eventueel met digitale foto) snel de exacte spotrepair kosten.

wat zijn de prijzen van spotrepair auto
wat zijn de prijzen van spotrepair auto bmw
Wat zijn de kosten van spotrepair auto

Zo ziet spotrepair op locatie eruit

Spotrepair Mini Cooper klein schadeherstel

Korte impressie van hoe onze specialisten een Mini Cooper krasvrij maken!

Spotrepair en lakherstel op een BMW

Arentsschadeherstel past spotrepair toe op locatie en maakt gebruik van lakherstel en detailing om je auto te reinigen.

Velgen van een Porsche repareren

Arents Schadeherstel maakt ook gebruik van de ‘smart diamond cut’ techniek op locatie.

Kwalitatieve Klein Schadehersteller nodig?
Maak dan nu een afspraak!